Άμα το αποφάσισε αυτός που τον πληρώνει…

Άμα το αποφάσισε αυτός που τον πληρώνει…

Για 33 μήνες ήταν προπονητής στην Ομόνοια ο Χένιγκ Μπεργκ. Είχε ανακοινωθεί η πρόσληψη του στις 6/6/2019. Όποιος ισχυριστεί ότι δεν είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής, στην σύγχρονη ιστορία των πρασίνων, σημαίνει ότι έχει… εμπάθεια με τον Νορβηγό.

Οι περισσότεροι πάντως, δεν περίμεναν ότι η απόλυση του Μπεργκ, θα ερχόταν αμέσως μετά την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Θεωρούσαν ότι ο εργοδότης του, θα τον άφηνε στον πάγκο μέχρι τον Μάιο, ελπίζοντας ότι θα… πήγαινε την ομάδα μέχρι τέλους στον θεσμό του κυπέλλου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE