ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης: Ξεκαθαρίζει τις θέσεις της για τα μέτρα στα σχολεία

Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης: Ξεκαθαρίζει τις θέσεις της για τα μέτρα στα σχολεία

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας για την αξιολόγηση των τετραμήνων η πλευρά των Οργανωμένων Γονιών δεν έκανε καμία αναφορά σε εκπαιδευτικούς, στις Οργανώσεις των εκπαιδευτικών, σε πολιτικά κόμματα ή δημοσιογράφους, όπως εσφαλμένα αφήνεται να εννοηθεί, αναφέρει ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης.

Διευκρινίζεται ότι η Συνομοσπονδία κλήθηκε σε συνάντηση εκτάκτως στις 26 Φεβρουαρίου. «Ως Γονείς Μέσης Εκπαίδευσης, θα τοποθετηθούμε δημόσια την ερχόμενη Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, σε δημοσιογραφική διάσκεψη για να εκφράσουμε τις διαπιστώσεις μας από την εφαρμογή της νομοθεσίας, το τι ζητάμε ως βελτιωτικές κινήσεις αλλά και τι δυναμικά μέτρα θα πάρουμε έτσι ώστε να προασπίσουμε το Δημόσιο Σχολείο και τα παιδιά μας».

Στη σύσκεψη με τον Υπουργό Παιδείας, αναφέρεται στην ανακοίνωση, άκουσαν την τοποθέτηση του Πρόδρομου Προδρόμου και των άλλων υπηρεσιακών που παρευρέθηκαν σημειώνοντας ότι διήρκεσε μικρό χρονικό διάστημα λόγω της δημοσιογραφικής διάσκεψης του Υπουργού που ακολουθούσε. «Αρχικά, καταθέσαμε απορίες, ενστάσεις αλλά και τη διαφωνία μας τόσο για τα στοιχεία που μας παρουσιάστηκαν, καθώς επίσης και την αντίθεσή μας για τις διαπιστώσεις του Υπουργείου όσον αφορά στις διαδικασίες και στα αποτελέσματα».

Επιπλέον, προστίθεται, εξέφρασαν δυσαρέσκεια γιατί δεν ήταν σε θέση το Υπουργείο να καταθέσει ολοκληρωμένα τις διαπιστώσεις του σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ή καλύτερα που δεν εφαρμόστηκαν όσον αφορά στην Προφορική Αξιολόγηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top