ΔΙΕΘΝΗ

Μυστήριο με ιδιωτικό τζετ από Μόσχα σε Κύπρο – Το σύντομο ταξίδι που φέρνει ερωτήματα

Μυστήριο με ιδιωτικό τζετ από Μόσχα σε Κύπρο – Το σύντομο ταξίδι που φέρνει ερωτήματα

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Σέρτζιο Σκαντούρα δημοσίευσε πληροφορίες ότι ιδιωτικό αεροπλάνο από τη Μόσχα προσγειώθηκε στη Λάρνακα.

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε στην Κύπρο ιδιωτικό τζετ το οποίο ταξίδεψε από τη Μόσχα, έφτασε στην Κύπρο, μετά στη Μάλτα και τώρα στο Μαυροβούνιο.

Ο Σκαντούρα σχολιάζει ότι υποτίθεται ότι η Μάλτα ακολουθεί αυστηρά τις κυρώσεις χωρίς να δίνει την παραμικρή ευκαιρία στους Ρώσους ολιγάρχες. Το σχόλιο μοιάζει σαρκαστικό και η εικόνα που ανέβασε ο Σκανδούρα στο Twitter δείχνει τη διαδρομή ενός αεροπλάνου που απογειώνεται από τη Μόσχα για την Κύπρο και μετά πέταξε στη Μάλτα και ακολούθως στο Μαυροβούνιο.

Ο Matthew Caruana Galicia, ο γιος της δολοφονημένης Μαλτέζας δημοσιογράφου Daphne Caruana Galicia, ανακοίνωσε στο Twitter ότι επρόκειτο για αεροπλάνο με την ένδειξη «YU-RDA» της εταιρείας «Air Pink».

Ο Σκαντούρα δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία στο Twitter που δείχνει την κίνηση της αινιγματικής πτήσης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top