Μυστήριο με ιδιωτικό τζετ από Μόσχα σε Κύπρο – Το σύντομο ταξίδι που φέρνει ερωτήματα

Μυστήριο με ιδιωτικό τζετ από Μόσχα σε Κύπρο – Το σύντομο ταξίδι που φέρνει ερωτήματα

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Σέρτζιο Σκαντούρα δημοσίευσε πληροφορίες ότι ιδιωτικό αεροπλάνο από τη Μόσχα προσγειώθηκε στη Λάρνακα.

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε στην Κύπρο ιδιωτικό τζετ το οποίο ταξίδεψε από τη Μόσχα, έφτασε στην Κύπρο, μετά στη Μάλτα και τώρα στο Μαυροβούνιο.

Ο Σκαντούρα σχολιάζει ότι υποτίθεται ότι η Μάλτα ακολουθεί αυστηρά τις κυρώσεις χωρίς να δίνει την παραμικρή ευκαιρία στους Ρώσους ολιγάρχες. Το σχόλιο μοιάζει σαρκαστικό και η εικόνα που ανέβασε ο Σκανδούρα στο Twitter δείχνει τη διαδρομή ενός αεροπλάνου που απογειώνεται από τη Μόσχα για την Κύπρο και μετά πέταξε στη Μάλτα και ακολούθως στο Μαυροβούνιο.

Ο Matthew Caruana Galicia, ο γιος της δολοφονημένης Μαλτέζας δημοσιογράφου Daphne Caruana Galicia, ανακοίνωσε στο Twitter ότι επρόκειτο για αεροπλάνο με την ένδειξη «YU-RDA» της εταιρείας «Air Pink».

Ο Σκαντούρα δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία στο Twitter που δείχνει την κίνηση της αινιγματικής πτήσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.