Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Πρόκειται για ηλικιωμένους, άπορους, νεαρά άτομα καθώς και γυναίκες με παιδιά. Αυτή την ώρα περνούν από τεστ Covid - 19. Οι περισσότεροι εξ αυτών δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι είναι συγκινημένοι καθώς απέφυγαν τις συγκρούσεις, ενώ κάποιοι άλλοι εξ' αυτών δήλωσαν ότι η σκέψη τους είναι στην Ουκρανία όπου έχουν μείνει οι δικοί τους άνθρωποι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: LIVE: Η Ρωσία κατευθύνεται εκ νέου με στρατιωτικές δυνάμεις προς το Κίεβο - Ο Πούτιν απειλεί την ΕΕ με «σκληρή απάντηση»
Ο ιδιοκτήτης των πούλμαν από την πλευρά του υποστήριξε πως όσο θα το επιτρέπουν οι συνθήκες θα μεταβαίνουν στην Ουκρανία για να απεγκλωβίζουν κόσμο από την εμπόλεμη ζώνη.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις