Ενας θάνατος και 476 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τρίτη

Ενας θάνατος και 476 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τρίτη

Ενας θάνατος και 476 περιστατικά μετά τη διενέργεια 14.924 τεστ καταγράφηκαν την Τρίτη στα κατεχόμενα, ενώ 335 άτομα πήραν εξιτήριο ή βγήκαν από την καραντίνα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι από τα νέα περιστατικά τα 208 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 118 στην Κερύνεια, τα 86 στην Αμμόχωστο, τα 29 στη Μόρφου, 25 στο Τρίκωμο και 10 στην περιοχή της Λεύκας.

Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έχουν γίνει 5.897.350 τεστ και καταγράφηκαν 68.741 κρούσματα. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 4124 άτομα, τα 47 στο νοσοκομείο πανδημίας, 5 στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας στα κατεχόμενα έφτασε τα 196.

Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 1660 εμβολιασμοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE