Πιθανή εισβολή στο Κίεβο ακόμα και σήμερα βλέπει το Πεντάγωνο

Πιθανή εισβολή στο Κίεβο ακόμα και σήμερα βλέπει το Πεντάγωνο

Ακόμα και απόψε είναι πιθανόν να εισβάλουν οι ρωσικές δυνάμεις στο Κίεβο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε στο OPEN TV ο ανταποκριτής του καναλιού στην Ουάσινγκτον. Αυτό επισημαίνουν πηγές από το Πεντάγωνο.

Την ίδια πληροφορία μετέδωσε και ο απεσταλμένος του OPEN στο Κίεβο, Χρήστος Νικολαϊδης.

Ο ίδιος επεσήμανε πως με βάση κυβερνητική πηγή του, οι Ρώσοι στρατιώτες είναι πιθανόν να εισβάλουν από 2 πυλώνες ακόμα και σήμερα. Η μία είναι από την περιοχή Τσερνίκι και η άλλη από την περιοχή Ιβάνκιφ που απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το Κίεβο.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE