ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

TUS νέους της προορισμούς ανακοίνωσε η TUS Airways!

TUS νέους της προορισμούς ανακοίνωσε η TUS Airways!

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 2 Μαρτίου στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών από την κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways με σκοπό την ανακοίνωση του νέου προγράμματος των πτήσεών της.

Παρόντες ήταν ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας Michael Weinstein, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος και ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά τους για το γεγονός ότι η Κύπρος διευρύνει και άλλο τους ορίζοντές της.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, το νέο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας θα περιλαμβάνει τα εξής:

Το εποχικό πρόγραμμα πτήσεων από Λάρνακα θα έχει πέρα από τους παραδοσιακούς θερινούς της προορισμούς από την Ελλάδα, Σκιάθο και Πρέβεζα, τώρα και την Κεφαλονιά και την Καλαμάτα και από την Κεντρική Ευρώπη τη Λυών, το Στρασβούργο και την Τολούζη, ενώ το ετήσιο πρόγραμμα πτήσεων θα έχει ως προορισμούς από την Κεντρική Ευρώπη τις Βρυξέλλες και το Παρίσι και από το Ισραήλ το Τελ Αβίβ και το Ελιάτ.

Το εποχικό πρόγραμμα πτήσεων από Πάφο θα έχει ως προορισμούς από την Κεντρική Ευρώπη το Παρίσι, το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο και τη Νυρεμβέργη, ενώ το ετήσιο πρόγραμμα πτήσεων θα έχει από την Ελλάδα την Αθήνα και από Ισραήλ το Τελ Αβίβ.

Ακόμη, προορισμοί για τους οποίους σχεδιάζεται η TUS Airways να εκτελεί πτήσεις από τη Λάρνακα, κατά τη χειμερινή περίοδο 2022 – 2023, είναι οι Σαρμ ελ Σέιχ, Μαρακές, Ντουμπάι, Τζέντα και Ριάντ.

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να προχωρήσουν σε κρατήσεις ηλεκτρονικά στο tusairways.com από την επόμενη εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκ μέρους της εταιρείας μίλησε o Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Michael Weinstein, ο οποίος προτού προβεί στην αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος, ευχαρίστησε άπαντες τους παρευρισκομένους, τόσο τους πολιτειακούς εκπροσώπους όσο και τους δημοσιογράφους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δηλώνοντας αισιόδοξος για το όραμα της TUS Airways τα επόμενα χρόνια. Από την πλευρά της Πολιτείας, τον λόγο πήραν ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος και ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος. Αμφότεροι αναφέρθηκαν στην ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα τα τελευταία τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας του Covid – 19, η οποία δυστυχώς επιδεινώνεται περαιτέρω εξαιτίας του πολέμου. Έτσι, σημειώνοντας τον υπαρκτό κίνδυνο πτώσης στον τομέα του τουρισμού, η ανάγκη να υπάρξει μία συλλογική προσπάθεια από όλους για την ανεύρεση νέων αγορών που θα προσελκύσει η Κύπρος είναι εξαιρετικά σημαντική. Σ’ αυτήν ακριβώς την προσπάθεια συμβάλλει καθοριστικά με το νέο πρόγραμμα πτήσεών της η TUS Airways, αφού θα καταστήσει την Κύπρο στρατηγικό αεροπορικό κόμβο. Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γεγονός ότι στην TUS Airways έχουν παραχωρηθεί τα δικαιώματα για το δρομολόγιο Λάρνακα – Πεκίνο – Λάρνακα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top