Προσοχή στον αυτοκινητόδρομο σε επικίνδυνα σημεία - Η έκκληση της Αστυνομίας λόγω καιρού

Προσοχή στον αυτοκινητόδρομο σε επικίνδυνα σημεία - Η έκκληση της Αστυνομίας λόγω καιρού

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, επικρατεί βροχόπτωση και πνέουν ισχυροί άνεμοι. Επίσης στην περιοχή Πισσουρίου – Πέτρας του Ρωμιού, υπάρχει χαλαζόπτωση καθιστώντας το οδόστρωμα ολισθηρό.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο και καλεί τους διερχόμενους οδηγούς να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.