Η Αστυνομία δεν έχει μέχρι στιγμής δεχθεί κάποια καταγγελία για απειλές κατά Ρώσων που διαμένουν Κύπρο

Η Αστυνομία δεν έχει μέχρι στιγμής δεχθεί κάποια καταγγελία για απειλές κατά Ρώσων που διαμένουν Κύπρο

Μέχρι τώρα δεν έγινε οποιαδήποτε καταγγελία στην Αστυνομία σε σχέση με απειλές κατά Ρώσων πολιτών στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση που αναρτήθηκε την Τετάρτη σε σελίδα της ρωσικής πρεσβείας στη Λευκωσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία Ρώσοι πολίτες στην Κύπρο ανέφεραν πως γίνονται δέκτες απειλών και προσβολών.

"Φαίνεται ότι μέχρι τώρα δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγγελία από Ρώσους για τέτοιες απειλές", είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Ανδρέου.

Πρόσθεσε πως εάν υπάρξει οποιαδήποτε καταγγελία για οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα ή για απειλές η Αστυνομία θα προχωρήσει καθηκόντως σε διερεύνηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE