Εσπευσμένα σε Κλινική ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’

Εσπευσμένα σε Κλινική ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’

Εσπευσμένα σε Ιδιωτική Κλινική μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Μαρτίου, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος μετά από μικροατύχημα υπέστη κάταγμα στο χέρι. Αφού μεταφέρθηκε στην κλινική εξετάστηκε από γιατρό και έλαβε την απαραίτητη θεραπεία.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE