Λία Τσουζντάν: Στιγμές αγωνίας για τουςΟυκρανούς γονείς της - «Νεογέννητα δίδυμα έχασαν τους γονείς τους στην Ουκρανία» -Δείτε βίντεο

Λία Τσουζντάν: Στιγμές αγωνίας για τουςΟυκρανούς γονείς της - «Νεογέννητα δίδυμα έχασαν τους γονείς τους στην Ουκρανία» -Δείτε βίντεο

Στιγμές αγωνίας ζει η Λία Τσουζντάν, καθώς η οικογένειά της ζει στην Ουκρανία, η οποία εδώ και οκτώ ημέρες δέχεται συνεχώς εισβολή από τη Ρωσία.

Πριν λίγη ώρα, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM δημοσίευσε στα social media ένα μήνυμα που έλαβε από φίλο της στην Ουκρανία, το οποίο πραγματικά ραγίζει καρδιές.

«Στο συγκεκριμένο Story ένας φίλος μου ρωτάει ποιος θέλει να υιοθετήσει 2 νεογέννητα διδυμάκια. Γιατί οι γονείς μου μόλις σκοτώθηκαν. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε το μοντέλο και ανατρίχιασε με την αποκάλυψή της.

Η Λία Τσουζντάν είχε μιλήσει για την οικογένειά της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Όπως είχε πει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η οικογένειά της ζει στο Χάρκοβο.

«Είναι πολύ δύσκολα. Φοβάμαι και δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. Όλη μου η οικογένεια μένει στο Χάρκοβο, εκεί όπου γίνονται κινήσεις τα τελευταία 8 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Έχω μία γιαγιά που μένει μόνη της και δεν ξέρουμε καν τι κάνει. Δεν βγαίνει κανείς από το σπίτι, είναι επικίνδυνο να κάθεσαι κοντά σε παράθυρα. Βάζουν ακόμα και σελοτέιπ για να μην τους έρθουν στο πρόσωπο τα τζάμια. Υπάρχει καταφύγιο στην πολυκατοικία, αλλά δεν είναι προσαρμοσμένο».

Ανέφερε πως οι γονείς της δεν μπορούν να βγουν από τη χώρα, καθώς απαγορεύεται η έξοδος σε άνδρες κάτω των 60 ετών.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE