ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αποκλείστηκαν από τα γήπεδα οι δύο που άναψαν πυρσούς - Η απόφαση Δικαστηρίου

Αποκλείστηκαν από τα γήπεδα οι δύο που άναψαν πυρσούς - Η απόφαση Δικαστηρίου

Διατάγματα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους για τους δύο κατηγορούμενους.

Για άμεση εκδίκαση καταχωρήθηκε σήμερα υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροτεχνημάτων, σε σχέση με τον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους, με κατηγορούμενους δύο άντρες ηλικίας 25 και 18 ετών, που κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝ, άναψαν πυρσούς ενώ βρίσκονταν σε κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου.

Η Αστυνομία προχώρησε το πρωί σήμερα, στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διατάγματα αποκλεισμού των δύο κατηγορουμένων από τους αθλητικούς χώρους, με ισχύ μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης.

Οι 25χρονος και 18χρονος εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους αναμμένους πυρσούς, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του Τσιρείου Σταδίου και οδηγήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννου για εξετάσεις. Αυτοί συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για εκδίκαση της υπόθεσης παράνομης κατοχής και μεταφοράς των πυροτεχνημάτων.

Η επόμενη ημερομηνία ακρόασης ορίστηκε στις 13 Απριλίου, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού υπέγραψαν χρηματική εγγύηση ύψους 5,000 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top