Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι την ώρα που αστυνομικοί ερευνούσαν το διαμέρισμά του

Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι την ώρα που αστυνομικοί ερευνούσαν το διαμέρισμά του

Αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι στιγμής, οι συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες ένας 40χρονος έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου στην οδό Μακεδονίας στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού ερευνούσαν το διαμέρισμα.

Ο 40χρονος, στον οποίο δεν είχε αποδοθεί η ιδιότητα του κατηγορουμένου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και σε ένα ακόμη στην ίδια οικοδομή, βρέθηκαν κοσμήματα και χρυσά αντικείμενα, η προέλευση των οποίων εξετάζεται από την Αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.