Αγόρασε λαχεία και από ένα λάθος του υπαλλήλου του πρακτορείου κέρδισε 4,8 εκατομμύρια

Αγόρασε λαχεία και από ένα λάθος του υπαλλήλου του πρακτορείου κέρδισε 4,8 εκατομμύρια

Ένα λάθος χάρισε σε μια γυναίκα στην Αυστραλία το ποσό των 4,8 εκατομμυρίων δολάρια. Η γυναίκα βρέθηκε σε ένα πρακτορείο για να πάρει δύο λαχεία, όμως για καλή της τύχη, ο υπάλληλος παράκουσε.

Όπως είπε η ίδια, η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά της (για ευνόητους λόγους) συνήθως αγοράζει δύο λαχεία, όμως ο υπάλληλος του καταστήματος δεν άκουσε καλά και τις έδωσε τρία.

«Συνήθως αγοράζω δυάδα, αλλά όταν μπήκα στο κατάστημα, ο υπάλληλος δεν άκουσε καλά και μου έδωσε τρία δελτία. Το τρίτο ήταν εκείνο που κέρδιζε και μου χάρισε αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό. Αισθάνομαι ότι μάλλον έτσι έπρεπε να γίνει», ανέφερε στα ΜΜΕ.

Όταν έλεγξε τα δελτία της συνειδητοποίησε ότι ήταν η μεγάλη τυχερή. «Ήταν νωρίς το πρωί όταν έλεγξα το δελτίο, οπότε δεν είχε ξημερώσει ακόμα. Είχα φτιάξει τον καφέ μου και βγήκα στη βεράντα για να ακούσω τα πουλιά και να τσεκάρω το δελτίο μου. Επειδή ήταν σκοτεινά δεν ήμουν σίγουρη ότι έβλεπα τους σωστούς αριθμούς. Μπορεί και να τσέκαρα 10 φορές μέχρι να αρχίσω να το πιστεύω!».

Η τυχερή γυναίκα πάντως, είπε ότι θα επιστρέψει στο κατάστημα που πήρε τα λαχεία για να δώσει κάποιο μερίδιο από τα κέρδη της στους υπαλλήλους. Με τα υπόλοιπα χρήματα θα φτιάξει το σπίτι της, θα βοηθήσει τα κοντινά της πρόσωπα και θα κάνει φιλανθρωπίες.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE