ΔΙΕΘΝΗ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η νέα μόνιμή της κατοικία – Δεν θα επιστρέψει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η νέα μόνιμή της κατοικία – Δεν θα επιστρέψει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Tο Κάστρο του Ουίνσδορ φαίνεται πως θα είναι από εδώ και στο εξής η νέα μόνιμη κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η μονάρχης δεν έχει σκοπό να γυρίσει ξανά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail. Εξάλλου, η τελευταία νύχτα που πέρασε εκεί ήταν τον Μάρτιο του 2020.

Πλέον, θα ζει μόνιμα στο κάστρο του Ουίνσδορ και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα «εργάζεται από το σπίτι», καθώς θα δέχεται όλες τις επίσημες επισκέψεις, όπως τους αξιωματούχους, στο σπίτι της στο Μπέρκσαϊρ.

Μάλιστα, οι βασιλικοί σύμβουλοι θέλουν να περιορίσουν τα ταξίδια της Βασίλισσας, αφού και η ίδια παραδέχτηκε ότι αισθάνεται αδύναμη πλέον.

«Όπως μπορείτε να δείτε, δεν μπορώ να κουνηθώ», ανέφερε η Βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας της με δύο γραμματείς των Υπηρεσιών Άμυνας.

Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε το Κάστρο του Ουίνσδορ για να απομονωθεί. Άλλωστε, πρόκειται για το μέρος που πέρασε το lockdown με τον πρίγκιπα Φίλιππο, λίγο πριν τον θάνατό του, τον Απρίλιο του περασμένου χρόνου.

Εκεί, όπως αναφέρουν πηγές από το βασιλικό περιβάλλον, το ζευγάρι «ανακάλυψε ξανά» την ευτυχία. «Θυμήθηκαν τα χρόνια τους μαζί και ήρθαν ξανά κοντά», ανέφερε πηγή στη DailyMail.

Ο βασιλικός συγγραφέας, Hugo Vickers δήλωσε: «Το Γουίνδσορ είναι το μέρος που αγαπά. Εκεί ζουν οι αναμνήσεις της με τον πρίγκιπα Φίλιππο, εκεί είναι τα πόνι της και η οικογένεια της είναι κοντά. Βγάζει νόημα το γιατί επέλεξε να ζήσει στο Ουίνσδορ».

Πηγή: ethnos.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top