Έκρηξη βόμβας σε οικία στην επ. Λευκωσίας Λευκωσία - Ήταν εντός ζευγάρι με το ανήλικο παιδί τους

Έκρηξη βόμβας σε οικία στην επ. Λευκωσίας Λευκωσία - Ήταν εντός ζευγάρι με το ανήλικο παιδί τους

Έκρηξη σε οικία στην Επαρχία Λευκωσίας τα ξημερώματα της Τετάρτης 09 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03:20 τα ξημερώματα καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη της οικίας στην περιοχή Εργατών, ότι ακούστηκε ένας δυνατός ήχος.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας αλλά και πυροτεχνουργοί, όπου εντόπισαν στην είσοδο της οικίας αυτοσχέδια βόμβα με εκκριτική ύλη ισχυρής ισχύος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημίες, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Να σημειωθεί πως την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη, εντός της οικίας βρισκόταν ο παραπονούμενος μαζί με την σύζυγο του και το ανήλικο παιδί τους.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE