Έκρηξη βόμβας σε οικία στην επ. Λευκωσίας Λευκωσία - Ήταν εντός ζευγάρι με το ανήλικο παιδί τους

Έκρηξη βόμβας σε οικία στην επ. Λευκωσίας Λευκωσία - Ήταν εντός ζευγάρι με το ανήλικο παιδί τους

Έκρηξη σε οικία στην Επαρχία Λευκωσίας τα ξημερώματα της Τετάρτης 09 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03:20 τα ξημερώματα καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη της οικίας στην περιοχή Εργατών, ότι ακούστηκε ένας δυνατός ήχος.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας αλλά και πυροτεχνουργοί, όπου εντόπισαν στην είσοδο της οικίας αυτοσχέδια βόμβα με εκκριτική ύλη ισχυρής ισχύος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημίες, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Να σημειωθεί πως την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη, εντός της οικίας βρισκόταν ο παραπονούμενος μαζί με την σύζυγο του και το ανήλικο παιδί τους.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.