Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ
Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.
Συγκεκριμένα ο Γενικός Ελεγκτής, Οσυσσέας Μιχαηλίδης, αναφέρθηκε στο κόστος των φαρμάκων με τον Πρόεδρο των Οργανωμένων Ασθενών (ΟΣΑΚ), Μάριο Κουλούμα να προσπαθεί να παρέμβει.
Τα αίματα άναψαν με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Ζαχαρία Κουλία να ζητά από τον κ. Κουλούμα να αποχωρήσει από την αίθουσα, καλώντας μάλιστα και τις Αρχές να μεταβούν στο σημείο.
Ο κ. Κουλούμας χαρακτήρισε τη συνεδρία «παρωδία» και αποχώρησε από την αίθουσα κάνοντας λόγο για στημένη κατάσταση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις