Σχολιάζονται οι «αλχημείες» του Τσόρνιγκερ…

Σχολιάζονται οι «αλχημείες» του Τσόρνιγκερ…

Δυο μέρες πριν το ντέρμπι με την Ανόρθωση, σε ένα ρεπορτάζ είχαμε βάλει τον τίτλο, «μπαίνοντας το μυαλό του Τσόρνιγκερ».

Η αλήθεια είναι ότι δεν… πέσαμε μέσα, ούτε προβλέψαμε τις δυο «αλχημείες» που έκανε, στον σχηματισμό της ενδεκάδας. Αναφερόμαστε στην επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Νάγιοκ, δίπλα από τον Ρομπέρζ, όπως και στην… έκπληξη να κινείται δίπλα από τον Κολ ο Αλεσαμί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE