ΕΛΛΑΔΑ: 22.694 κρούσματα - 364 διασωληνωμένοι, 70 θάνατοι

ΕΛΛΑΔΑ: 22.694 κρούσματα  - 364 διασωληνωμένοι, 70 θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 22.694 κρούσματα σήμερα, Δευτέρα 14 Μαρτίου, καθώς και 70 θανάτους το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Επίσης, στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 364 διασωληνωμένοι ασθενείς με covid.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 70, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 26.635 θάνατοι. 2 Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.


Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 364 (65.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 90.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 244 (67.03%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 120 (32.97%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.357 ασθενείς. Οι εισαγωγές3 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 242 (ημερήσια μεταβολή -17.41%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 284 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 35 έτη (εύρος 0.2 έως 108 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE