Μπούκαρε σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό και απείλησε με όπλο 23χρονο υπάλληλο - Απέσπασε χρηματικό ποσό

Μπούκαρε σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό και απείλησε με όπλο 23χρονο υπάλληλο - Απέσπασε χρηματικό ποσό

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 11.50μ.μ. χθες, άγνωστος άντρας ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, εισήλθε σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό, και υπό την απειλή πιστολιού, απέσπασε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Εντός του υποστατικού κατά την πιο πάνω χρονική στιγμή, βρισκόταν 23χρονος υπάλληλος.

Ο δράστης περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσε μαύρα γάντια, τζιν παντελόνι και σακάκι χρώματος χακί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE