Survivor: Η Βρισηίδα «ξεσκεπάζει» τον Μαρτίκα

Survivor: Η Βρισηίδα «ξεσκεπάζει» τον Μαρτίκα

Για ακόμα μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο επίκεντρο και προκάλεσε εντάσεις στους συμπαίκτες του οι οποίοι βλέπουν σχέδιο πίσω από τη συμπεριφορά του στο Survivor.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως έχει καταλάβει τι σχέδιο έχει και μίλησε για αυτό: «Εγώ θα πω ότι η κακή διαφήμιση είναι κι αυτή διαφήμιση. Κάθε φορά που έχουμε ένα θέμα, ο Σπύρος ξυπνά άλλο θέμα μόνος του και παίρνει η μπάλα κι εμάς. Όσο περισσότερο μιλάμε για τον Σπύρο, τόσο περισσότερη τηλεθέαση του δίνουμε. Αυτό πιστεύω πως είναι το σχέδιό του. Επειδή είναι αυτός υποψήφιος κι όσο μιλάμε για αυτόν, ο κόσμος αυτόν θα ψηφίζει. Όταν ξέρει ότι θα είναι υποψήφιος, θέλει να είναι στην επικαιρότητα της εβδομάδας. Γιατί αν δεν χάναμε την ασυλία, αυτό με τον Στάθη δεν θα το σχολίαζε ποτέ. Αλλά επειδή χάσαμε ασυλία, βγήκε υποψήφιος και σχολιάστηκε το θέμα για να ασχοληθούμε μαζί του κι οι Κόκκινοι στις προσωπικές συνεντεύξεις. Για να είναι στην επικαιρότητα της εβδομάδας».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE