Κατολίσθηση στο Περού: Αγνοούνται τουλάχιστον έξι άνθρωποι - «Θάφτηκαν» πάνω από 60 σπίτια

Κατολίσθηση στο Περού: Αγνοούνται τουλάχιστον έξι άνθρωποι - «Θάφτηκαν» πάνω από 60 σπίτια

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι αγνοούνται μετά την κατολίσθηση που παρέσυρε περίπου 60 σπίτια στην πόλη Ρετάμας του βόρειου Περού.

«Έξι άνθρωποι αγνοούνται προς το παρόν, τρεις ενήλικες και τρία παιδιά», δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι ο υπεύθυνος Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χόρχε Λουίς Εσκομπάρ.


«Εκτιμούμε ότι 60-80 σπίτια υπέστησαν ζημιές από την κατολίσθηση. Υπάρχουν πολλοί εγκλωβισμένοι», δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Λα Λιμπερτάδ, ο Μανουέλ Λέμπεν, στο δίκτυο Canal N.Στην Ρετάμας, που κατοικείται κυρίως από οικογένειες ανθρακωρύχων, έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία τα οποία έχουν καταφέρει να απεγκλωβίσουν πολλούς κατοίκους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE