Τροχαίο με το καλημέρα στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Τροχαίο με το καλημέρα στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης 16 Μαρτίου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Λάρνακας στην περιοχή της Αγλατζάς, στο ύψος τον KFC.

Όπως διαπιστώνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Από το τροχαίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE