Πού οφείλεται η φωτιά στο λεωφορείο στη Λάρνακα - Τι δηλώνει το Τμήμα Οδικών Μεταφορών

Πού οφείλεται η φωτιά στο λεωφορείο στη Λάρνακα - Τι δηλώνει το Τμήμα Οδικών Μεταφορών

Προκλήθηκε βραχυκύκλωμα από φθαρμένο καλώδιο στον χώρο της μηχανής του λεωφορείου που τυλίχτηκε στις φλόγες στη Λάρνακα, στο οποίο υπήρχαν μέσα μαθητές, έξω από Γυμνάσιο στη Λάρνακα, το πρωί της Τρίτης 15 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διευθυντής του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Γιάννης Νικολαϊδης, στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν αδύνατο να εντοπιστεί κατά την διάρκεια του Μηχανικού Ελέγχου που υποβλήθηκε το λεωφορείο τον περασμένο Αύγουστο που χρονολογείται δεκαπέντε ετών.

Την ίδια ώρα είπε ότι το ΤΟΜ άρχισε να καλεί τους ιδιοκτήτες ίδιου ή παρόμοιου μοντέλου λεωφορείων να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, προκειμένου να ελεγχθούν επισταμένα.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως ο Υπουργός Μεταφορών, έδωσε οδηγίες να ερευνήσουν αν κατά πόσον είναι εφικτή τροποποίηση κανονισμών, ώστε τα λεωφορεία που μεταφέρουν κυρίως μαθητές να υποβάλλονται σε ΜΟΤ κάθε εξάμηνο και όχι μια φορά τον χρόνο, όπως ισχύει σήμερα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE