ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά ο κ. Ανδρέας που τον κλείδωσαν στο μαγαζί του: «Νιώθω πρόσφυγας για δεύτερη φορά» - Δείτε βίντεο

Ξεσπά ο κ. Ανδρέας που τον κλείδωσαν στο μαγαζί του: «Νιώθω πρόσφυγας για δεύτερη φορά» - Δείτε βίντεο

Ξέσπα για ακόμη μια φορά ο κύριος Ανδρέας Σιημητρά, , ιδιοκτήτης του εστιατορίου «PONATHA YACHT CLUB», στην Μαρίνα Λάρνακας, καθώς θέλουν να τον διώξουν από το μαγαζί του, γιατί από την 1η Απριλίου του 2022, αναλαμβάνει τη διαχείριση της Μαρίνας νέος στρατηγικός επενδυτής.

Όπως αναφέραμε σε δημοσίευμα μας την προηγούμενη Τρίτη 15 Μαρτίου, ανθρώποι των δημοσίων έργων τον έκλεισαν μέσα στο μαγαζί του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Μαρτίου, ο κ. Ανδρέας βρέθηκε φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του Omega, «Ενημέρωση Τώρα» μίλησε για το θέμα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, είναι η μόνη τους δουλεία και με τα χρήματα που έβγαζε από αυτό το εστιατόριο ζούσε.

«Αγνοώντας όλα τα διατάγματα μας απαγόρευσαν την είσοδο στο εστιατόριο μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Μας κλείδωσαν μέσα σαν να είμαστε εγκληματίες, ο άνθρωπος μας είπε ότι ήταν κατά λάθος και εμείς πήραμε την Αστυνομία για να μας ανοίξουν», συμπλήρωσε.

Αυτό που ζητούν, όπως δήλωσε, είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, τονίζοντας την ίδια ώρα ότι μετά από 22 χρόνια που βρίσκονται εκεί θέλουν να τους διώξουν.

«Είμαστε εγκληματίες;, πρόσφυγες είμαστε. Νιώθω πρόσφυγας για δεύτερη φορά», είπε κλείνοντας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο κ. Ανδρέας, ανέφερε ότι σήμερα το πρωί (15/03) μπήκαν μέσα οι ανθρώποι που εργάζονται στα δημόσια έργα και ξεκίνησαν να τους βγάζουν έξω.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο Κύριος Ανδρέας: «Μας κλείδωσαν μέσα στην περίφραξη από το μεσημέρι. Θέλουν να εγκαταλείψουμε την περιουσία μας, θέλουν να χάσουμε την δουλεία μας, το ψωμί μας».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top