ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείδωσαν ιδιοκτήτη μέσα στο μαγαζί του στη Μαρίνα Λάρνακας - Στο έλεος του θεού ο κ. Ανδρέας «Μου ζητούν να εγκαταλείψω την περιουσία μου»

Κλείδωσαν ιδιοκτήτη μέσα στο μαγαζί του στη Μαρίνα Λάρνακας - Στο έλεος του θεού ο κ. Ανδρέας «Μου ζητούν να εγκαταλείψω την περιουσία μου»

Στο έλεος του θεού βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ιδιοκτήτης υποστατικού στην Μαρίνα Λάρνακας, καθώς τον έκλεισαν μέσα στο μαγαζί του, ενώ παράλληλα του ζητούν να εγκαταλείψει την περιουσία του και να χάσει το ψωμί του.

Πρωτόγνωρες στιγμές ζει ο κύριος Αντρέας Σιημητρά, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «PONATHA YACHT CLUB», το οποίο βρίσκεται στη Μαρίνα Λάρνακας, καθώς από σήμερα το πρωί, ανθρώποι των δημοσίων έργων τον έκλεισαν μέσα στο μαγαζί.

Όλο συμβαίνει γιατί από την 1η Απριλίου του 2022, αναλαμβάνει τη διαχείριση της Μαρίνας Λάρνακας νέος στρατηγικός επενδυτής και ζητά από τους ανθρώπους που έχουν υποστατικά στο συγκεκριμένο χώρο να τα εγκαταλείψουν.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο κ. Ανδρέας, ανέφερε ότι σήμερα το πρωί (15/03) μπήκαν μέσα οι ανθρώποι που εργάζονται στα δημόσια έργα και ξεκίνησαν να τους βγάζουν έξω.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο Κύριος Ανδρέας: «Μας κλείδωσαν μέσα στην περίφραξη από το μεσημέρι. Θέλουν να εγκαταλείψουμε την περιουσία μας, θέλουν να χάσουμε την δουλεία μας, το ψωμί μας».

Δείτε εδώ βίντεο:

 

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού βρίσκεται στο έλεος του θεού, είναι κλεισμένος μέσα στην περίφραξη του χώρου εδώ και τρεις περίπου ώρες και δεν πήγε κανείς, μέχρι στιγμής, να του ανοίξει.

Παράλληλα με τα πιο πάνω, ο κ. Ανδρέας τόνισε πως δεν υπάρχει άλλο μαγαζί στο σημείο, καθώς ένα καφενείο που υπήρχε παλαιότερα, έκλεισε μετά από έξωση που έγινε στον ιδιοκτήτη.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, Security απαγορεύουν στους ενοικιαστές υποστατικών να εισέλθουν στο χώρο της Μαρίνας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πλησιάσουν τα μαγαζιά τους.

Οι ιθύνοντες, χωρίς να παρουσιάσουν την οποιαδήποτε δικαστική απόφαση και με μία τελείως αψυχολόγητη κίνηση, στερεί από τους συνανθρώπους μας το δικαίωμα στην εργασία.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού καλούσε του ιδιοκτήτες να παραδώσουν τα κλειδιά των καταστημάτων τους, ενώ δεν είχαν καμία συμβατική υποχρέωση με το εν λόγω Υφυπουργείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top