Ρομπότ… γέννησε με φυσιολογικό ανθρώπινο τοκετό (Βίντεο)

Ρομπότ… γέννησε με φυσιολογικό ανθρώπινο τοκετό (Βίντεο)

Η Noelle είναι ένα ετοιμόγεννο … ρομπότ που κατασκευάστηκε στο Πανεπιστήμιο John Hopkins.

Ενα ρομπότ προσομoίωσης, το οποίο με τη βοήθεια των εκπαιδευόμενων φοιτητών ιατρικής του Πανεπιστημίου, φέρνει στο κόσμο ένα «υγιέστατο» ρομποτικό μωρό.

Η Noelle είναι προγραμματισμένη να προσφέρει τοκετό…με συγκινήσεις, καθώς ειδικεύεται στο να εκπαιδεύει τους φοιτητές σε συνθήκες …φυσιολογικού τοκετού, υψηλού όμως ρίσκου.

Το ρομπότ κατασκευάστηκε στη λογική, η εκπαίδευση των φοιτητών να μην γίνεται σε πραγματικές συνθήκες, όπου κάποιο λάθος μπορεί να κοστίσει ανθρώπινες ζωές, αλλά στις ασφαλείς συνθήκες της

Οι φοιτητές – κατά την εκπαίδευσή τους – μαγνητοσκοπούνται, ενώ τα βίντεο προβάλλονται στη συνέχεια στις διδακτικές αίθουσες του Πανεπιστημίου, με σκοπό οι καθηγητές να εντοπίζουν τα λάθη που γίνονται και να βοηθούν τους μελλοντικούς μαιευτήρες να μην τα επαναλάβουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE