Έκλεψε όλα τα χρήματα της ταμειακής μηχανής φαρμακείου - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Έκλεψε όλα τα χρήματα της ταμειακής μηχανής φαρμακείου - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 29 και 25 ετών για υπόθεση διάρρηξης φαρμακείου, κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας. 


Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, σχετικά με χθεσινή διάρρηξη φαρμακείου και κλοπή χρηματικού ποσού, σύμφωνα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, έχει χρησιμοποιηθεί συγκεκριμένης μάρκας αυτοκίνητο για την διάπραξη του αδικήματος, το οποίο εντοπίστηκε χτες στις 18:00 το απόγευμα από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας να βρίσκεται σταθμευμένο σε απόμερη περιοχή του χωριού Κοίλη.

Τα ανευρεθέντα εντός του οχήματος μεταφέρθηκαν στην Αστυνομία με σκοπό να ερευνηθούν, πρόσθεσε ο κ. Νικολάου.

Από περαιτέρω εξετάσεις δημιουργήθηκαν υποψίες εναντίον προσώπου που διαμένει στην ίδια περιοχή, η κατοικία του οποίου ερευνήθηκε και ο ίδιος ανακρίθηκε, συνέχισε.

Ακολούθως στην κατοχή του ανεβρέθηκαν χαρτονομίσματα, συρτάρι ταμειακής μηχανής - η κλοπή του οποίου είχε καταγγελθεί από το φαρμακείο - πέντε πλήρη φυσίγγια και μικρή ποσότητα κάνναβης.

Στην κατοικία που ερευνήθηκε εντοπίστηκε και δεύτερο πρόσωπο. Τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 29 και 25 ετών, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE