ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν δρόμοι στην Αγία Νάπα για τον διεθνή αγώνα Τριάθλου Ayia Napa Triathlon 2022

Κλείνουν δρόμοι στην Αγία Νάπα για τον διεθνή αγώνα Τριάθλου Ayia Napa Triathlon 2022

Στην Αγία Νάπα κλείνουν δρόμοι για την διεξαγωγή την Κυριακή 20 Μαρτίου του διεθνούς αγώνα Τριάθλου Ayia Napa Triathlon 2022.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «για όγδοη συνεχή χρονιά διεξάγεται την Κυριακή 20 Μαρτίου ο διεθνής αγώνας Τριάθλου Ayia Napa Triathlon 2022, τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τη Nireas Triathlon. Συνολικά 500 περίπου αθλητές από 18 χώρες θα συμμετέχουν στον αγώνα Τριάθλου».
 
Προστίθεται ότι «για σκοπούς διεξαγωγής του αγώνα ο οποίος περιλαμβάνει κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο θα αγώνα, χρειάζεται να δεσμευτεί για την ασφάλεια των αθλητών ένα μεγάλο μέρος του δημόσιου οδικού δικτύου. Συγκεκριμένα θα κλείσει η λεωφόρος Νησί από το ύψος του ξενοδοχείου Adams μέχρι Ασπρόβουνου, οι οδοί Τεύκρου Ανθία και Μιχάλη Κάσαλου, μέχρι τον κυκλικό κόμβο της Αστυνομίας, οι Λεωφόροι Κάβο Γκρέκο και Πρωταρά μέχρι τη στροφή προς το κυκλικό κόμβο του Grecian Park, και η οδός  Κάβο Γκρέκο μέχρι την έξοδο στη λεωφόρο Πρωταρά».
 
Σημειώνεται ότι «το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δρόμου θα διεξαχθεί επί του ποδηλατόδρομου από το ξενοδοχείο Adams μέχρι την Αγία Θέκλα. Ο Δήμος Αγίας Νάπας καλεί το κοινό όπως διακινείται στο συγκεκριμένο δρόμο με προσοχή και να διατηρούν τη διέλευση ελεύθερη. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7:30 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 2 το μεσημέρι».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το τμήμα της διαδρομής από τον κυκλικό κόμβο της Αστυνομίας, οι λεωφόροι Κάβο Γκρέκο και Πρωταρά μέχρι τη στροφή προς το κυκλικό κόμβο του Grecian Park, η οδός Κάβο Γκρέκο μέχρι την έξοδο στην λεωφόρο Πρωταρά θα είναι εντελώς κλειστά για την κυκλοφορία και η επικοινωνία ανάμεσα στην Αγία Νάπα και τον Πρωταρά θα γίνεται μόνο μέσω Παραλιμνίου».
 
Ο Δήμος Αγίας Νάπας καλεί το κοινό να οδηγεί τα οχήματα του προσεκτικά και με μέγιστη προσοχή, να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας, των κριτών του αγώνα και να ακολουθούν τις πινακίδες σήμανσης επί της διαδρομής. Ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς χρειάζεται στους κυκλικούς κόμβους λόγω της διέλευσης των αθλητών της ποδηλασίας και του αγώνα δρόμου».
 
Ο Δήμος στην ανακοίνωση του εκφράζει «ευχαριστίες για την κατανόηση και τη συνεργασία του κοινού προκειμένου να έχει επιτυχία και να διεξαχθεί με ασφάλεια  το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός το οποίο προωθεί διεθνώς τη περιοχή και αναβαθμίζει τον αθλητικό τουρισμό στην Κύπρο».
 
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Δήμο και την Αστυνομία Αγίας Νάπας και την ιστοσελίδα του αγώνα www.ayianapatriathlon.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top