Απόλαυσε τις διακοπές της σε ξενοδοχείο της Λεμεσού και έφυγε κυρία - Δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ

Απόλαυσε τις διακοπές της σε ξενοδοχείο της Λεμεσού και έφυγε κυρία - Δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ

Δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ γυναίκα που έκανε διακοπές σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διευθυντής ξενοδοχείου προχώρησε σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού, πως στις 04 Μαρτίου δέχθηκε τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο και ισχυρίστηκε να πληρώσει τις διακοπές μιας κυρίας.

Την ίδια μέρα, έφτασε στο ξενοδοχείο η κυρία, η οποία έμεινε από τις 04 μέχρι τις 16 Μαρτίου και εξασφάλισε πίστωση τόσο για την διαμονή όσο και για διατροφή για το ποσό των 2779,70 ευρώ.

Όπως ισχυρίζεται ο διευθυντής, η γυναίκα εγκατέλειψε το ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσεις τις οφειλές της.

Εναντίον της γυναίκας αλλά και του ατόμου που τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αναζητούνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.