Απόλαυσε τις διακοπές της σε ξενοδοχείο της Λεμεσού και έφυγε κυρία - Δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ

Απόλαυσε τις διακοπές της σε ξενοδοχείο της Λεμεσού και έφυγε κυρία - Δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ

Δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ γυναίκα που έκανε διακοπές σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διευθυντής ξενοδοχείου προχώρησε σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού, πως στις 04 Μαρτίου δέχθηκε τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο και ισχυρίστηκε να πληρώσει τις διακοπές μιας κυρίας.

Την ίδια μέρα, έφτασε στο ξενοδοχείο η κυρία, η οποία έμεινε από τις 04 μέχρι τις 16 Μαρτίου και εξασφάλισε πίστωση τόσο για την διαμονή όσο και για διατροφή για το ποσό των 2779,70 ευρώ.

Όπως ισχυρίζεται ο διευθυντής, η γυναίκα εγκατέλειψε το ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσεις τις οφειλές της.

Εναντίον της γυναίκας αλλά και του ατόμου που τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αναζητούνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE