ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδικές εργασίες σε διάφορα σημεία της Λεμεσού - Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Οδικές εργασίες σε διάφορα σημεία της Λεμεσού - Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Εργασίες σε διάφορα σημεία στη Λεμεσό θα διεξάγονται τις επόμενες μέρες με αποτέλεσμα να επηρεαστούν ορισμένοι δρόμοι. 

1. Εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης καλωδίων στην οδό Ηλία Καννάουρου, στη Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου ανακοινώνουν ότι, την περίοδο 21/3/2022 - 14/4/2022, στην οδό Ηλία Καννάουρου, θα εκτελούνται από ιδιώτη εργολάβο εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης καλωδίων για τις ανάγκες της Α.Η.Κ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο νότιες λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Ηλία Καννάουρου σε μήκος 300μ. περίπου, από τον κυκλικό κόμβο Κάθετου Δρόμου/Οδού Πάφου/Λεωφ. Νίκαιας, με κατεύθυνση προς Ύψωνα, θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις βόρειες λωρίδες οι οποίες θα λειτουργούν με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Α.Η.Κ., απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

2. Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του κυκλικού κόμβου στη συμβολή της οδού Χριστάκη Κράνου με την οδό Δαιδαλίδων, στη Γερμασόγεια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Γερμασόγειας ανακοινώνουν ότι, οι εργασίες κατασκευής του κυκλικού κόμβου στη συμβολή της οδού Χριστάκη Κράνου με την οδό Δαιδαλίδων στη Γερμασόγεια, συνεχίζονται κανονικά.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, της δεύτερης φάσης του έργου, στο δυτικό τμήμα της οδού Χριστάκη Κράνου, η οποία θα αρχίσει στις 21/3/2022 και θα διαρκέσει μέχρι τις 18/4/2022, θα αποκόπτεται η κυκλοφορία στη μια κατεύθυνση της οδού Χριστάκη Κράνου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. Επίσης η οδός Δαιδαλίδων θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση και θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο για τους κατοίκους.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Γερμασόγειας απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

3. Εργασίες εκσκαφής και τοποθέτηση καλωδίων στον δρόμο Ζακακίου - Ασωμάτου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, η Aρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου και τα Κοινοτικά Συμβούλια Τσερκέζ, Ασώματου, Ζακακίου ανακοινώνουν ότι, την περίοδο 21/3/2022 - 29/4/2022, στον δρόμο Ζακακίου - Ασωμάτου (Ε602) θα εκτελούνται από ιδιώτη εργολάβο εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης καλωδίων για τις ανάγκες της Α.Η.Κ.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

Το τμήμα του δρόμου Ζακακίου - Ασωμάτου, μήκους 500μ. περίπου, από τη συμβολή του με τον δρόμο προς Τραχώνι μέχρι τη συμβολή του με τον νέο συνδετήριο δρόμο (προέκταση οδού Νέας Γενιάς), θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση από τον Ασώματο θα γίνεται μέσω του νέου συνδετήριου δρόμου και προς τον Ασώματο θα γίνεται διαμέσου του δρόμου Ζακακίου - Τραχωνίου με τη βοήθεια προσωρινών φώτων τροχαίας που θα τοποθετηθούν στη συμβολή του δρόμου Ζακακίου - Τραχωνίου με τον νέο συνδετήριο δρόμο (προέκταση οδού Νέας Γενιάς).
Το βόρειο τμήμα της οδού Νέας Γενιάς παρά τη συμβολή της με το δρόμο Ζακακίου – Τραχωνίου, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση από την οδό νέας Γενιάς προς Λεμεσό θα γίνεται διαμέσου του Κάθετου Δρόμου.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, η Α.Η.Κ. και τα Κοινοτικά Συμβούλια Τσερκέζ, Ασώματου, Ζακακίου απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top