Στο Κακουργιοδικείο για ανθρωποκτονία ο πατέρας του 2 μηνών βρέφους - Αφέθηκε ελεύθερη η μητέρα

Στο Κακουργιοδικείο για ανθρωποκτονία ο πατέρας του 2 μηνών βρέφους - Αφέθηκε ελεύθερη η μητέρα

Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, ο 37χρονος πατέρας θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού για τον θάνατο του δύο μηνών βρέφους στη Λεμεσό.

Όπως αναφέραμε οι ανακριτές της υπόθεσης από το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων της Λεμεσού έχουν συλλέξει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και χθες Πέμπτη 17 Μαρτίου παρέδωσαν τον φάκελο με το υλικό στη Νομική Υπηρεσία. Όλες οι ενέργειες φαίνεται να έγιναν άμεσα με τη Νομική Υπηρεσία να δίνει οδηγίες για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του πατέρα για ανθρωποκτονία. Όσο αφορά τη μητέρα του μικρού κοριτσιού δεν έχει εντοπιστεί οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα εναντίον της,

Υπενθυμίζουμε ότι καταλυτικός ήταν ο ρόλος της ιατροδικαστικής έκθεσης στην εν λόγω υπόθεση καθώς οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου κατέληξαν ότι ο θάνατος του βρέφους επήλθε μετά από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Μετά και τα ευρήματα των ιατροδικαστών και σειρά καταθέσεων ο πατέρας παραδέχθηκε ότι κούνησε βίαια το βρέφος γιατί όπως ισχυρίστηκε ήταν κουρασμένος και το παιδί δεν σταματούσε να κλαίει. Τότε ο ίδιος πήρε στα χέρια του το παιδί και το κούνησε βίαια και απότομα ως αποτέλεσμα να προκαλέσει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο μικρό κοριτσάκι με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει λίγες ημέρες αργότερα. Τα όσα μαρτύρησε στους ανακριτές ο 37χρονος τα υπέδειξε με τη χρήση μιας κούκλας δείχνοντας τον ακριβή τρόπο που ενέργησε.

Η οικογένεια πριν από ένα χρόνο είχε διερευνηθεί για περιστατικό βίας, χωρίς αυτό να αφορά το παιδί τους, ενώ σημειώνεται ότι ο 37χρονος και η 22χρονη είναι γονείς ακόμη ενός παιδιού το οποίο ανάλαβε η Υπηρεσία Κοινωνικής Ευημερίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE