«Άκουσε» την ποινή του 52χρονος - Εξαπατούσε γυναίκα και την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά για πάνω από ένα χρόνο

«Άκουσε» την ποινή του 52χρονος - Εξαπατούσε γυναίκα και την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά για πάνω από ένα χρόνο

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών επέβαλε χθες το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε 52χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σχετικά με το αδίκημα της εμπορίας προσώπων, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και του αποζείν από κέρδη πορνείας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε τον περασμένο Νοέμβριο 2020, αφού αξιολογήθηκε πληροφορία που δόθηκε από πολίτη μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, στο Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων (ΓΚΕΠ). Ακολούθως, το ΓΚΕΠ διοργάνωσε συντονισμένη επιχείρηση με την συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού (ΤΑΕ – ΟΠΕ).

Θύμα στην συγκεκριμένη υπόθεση, ήταν γυναίκα από χώρα της Ευρώπης. Η γυναίκα στρατολογήθηκε μέσω εξαπάτησης από το δράστη, ο οποίος την μετέφερε στην Κύπρο και την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά για 1 ½ χρόνο.

Η υπόθεση διερευνήθηκε από το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων και με την αναγνώριση της γυναίκας ως θύμα εμπορίας προσώπων έγινε παραπομπή της στο καταφύγιο θυμάτων εμπορίας προσώπων, όπου φιλοξενήθηκε, για σκοπούς προστασίας και ασφάλειας της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE