Δεν καταλαβαίνει από κρύο η Ελένη Φουρέιρα: «Φωτιά» στη συναυλία του Maluma - Δείτε φωτογραφίες

Δεν καταλαβαίνει από κρύο η Ελένη Φουρέιρα: «Φωτιά» στη συναυλία του Maluma - Δείτε φωτογραφίες

Ξεσήκωσε τα πλήθη η Ελένη Φουρέιρα στην συναυλία του διεθνούς super star Maluma στην Αθήνα.

Η «εκρηκτική» performer έκανε το opening act στο κατάμεστο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής, ξεσηκώνοντας το κοινό με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Αν και το κρύο ήταν τσουχτερό η Φουρέιρα ήταν φωτιά μέσα από τη διάφανη και γεμάτη κρυστάλλους δημιουργία της Σήλιας Κρηθαριώτη την οποία επέλεξε για να ανέβει στη σκηνή.

Η τραγουδίστρια παρουσίασε ένα με μοναδικά χορευτικά, τραγουδώντας μερικές από τις επιτυχίες της όπως τα «Αεράκι», «Δοκίμασέ Με», «El Ritmo Psicodélico», «Fuego», «Στο Θεό Με Πάει», «Caramela» και «Τι Κοιτάς», καθώς και ξένα hits, όπως τα «What Is Love» και «Like A Prayer».

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε χθες η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE