Βασίλης Καρράς για Δέσποινα Βανδή: «Είμαι περήφανος για αυτό το “μωρό”» - Τον αποθέωσε το Twitter

Βασίλης Καρράς για Δέσποινα Βανδή: «Είμαι περήφανος για αυτό το “μωρό”» - Τον αποθέωσε το Twitter

O Βασίλης Καρράς ήταν χθες καλεσμένος στην μουσική εκπομπή που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή το «Chart Show». Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο λαϊκό τραγούδι ξεσήκωσε με τα τραγούδια του το κοινό. Στη συνέχεια κάθισε δίπλα από τη Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν σταμάτησε να τον χαϊδεύει τρυφερά στην πλάτη ενώ μιλούσε για το πόσο τη στήριξε στα πρώτα της βήματα.

Ο Βασίλης Καρράς μοιράστηκε ιστορίες από τα τραγούδια του ενώ δήλωσε και περήφανος για την πορεία της Δέσποινας. «Δεν περίμενα ποτέ ότι αυτό το “μωρό” που είχα δίπλα να με φιλοξενεί στην εκπομπή του και να μιλώ για αυτήν. Είμαι περήφανος γι΄αυτό το “μωρό” που έκανε αυτή τη στροφή και είναι εδώ και πιστεύω θα τα καταφέρει καλύτερα αύριο όχι γιατί το χρειάζεται αλλά γιατί της αξίζει».

Αποθέωση στο Twitter

Την ίδια ώρα το Twitter τον αποθέωνε και έκανε λόγο για ένα μοναδικό καλλιτέχνη. Δείτε τα καλύτερα tweets.Αποθέωση στο Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.