ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξυλοκόπησε τον συγκάτοικό του και τον έστειλε στο Νοσοκομείο – Χειροπέδες σε 24χρονο

Ξυλοκόπησε τον συγκάτοικό του και τον έστειλε στο Νοσοκομείο – Χειροπέδες σε 24χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 24χρονος για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, τραυματισμού και απειλής με θύμα 18χρονο, ενώ η Αστυνομία Πάφου καταζητεί και δεύτερο πρόσωπο.
 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 10.3.22 και ώρα 19:00 λήφθηκε πληροφορία από το Νοσοκομείο Πάφου ότι μεταφέρθηκε εκεί τραυματίας, ηλικίας 18 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, αυτός έφερε διάφορα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και ακολούθως έγινε εισαγωγή και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, ωστόσο τα τραύματα του δεν ήταν σοβαρά. 

Ο παραπονούμενος σε γραπτή κατάθεση του, κατονόμασε δύο συγκάτοικους του, ο ένας ηλικίας 24 ετών και ο δεύτερος ομοεθνής του χωρίς περισσότερα στοιχεία. Εναντίον του 24χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη χθες, 20.3.22, στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και τέθηκε υπό κράτηση. Αναφορικά με το δεύτερο πρόσωπο, είπε ο κ. Ιωάννου, γίνονται προσπάθειες να εξασφαλιστούν τα πλήρη στοιχεία του για να εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Ο παραπονούμενος πήρε εξιτήριο μετά την περίθαλψη του και το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό και του δεύτερου προσώπου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top