ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία οδηγών λεωφορείων: Απέσυρε τις απολύσεις η εταιρεία - Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια επαναλειτουργία

Απεργία οδηγών λεωφορείων: Απέσυρε τις απολύσεις η εταιρεία - Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια επαναλειτουργία

Τις απολογίες της προς το επιβατικό κοινό για την αναστάτωση που προκάλεσε η "απροειδοποίητη απεργία" των οδηγών λεωφορείων σε Λευκωσία και Λάρνακα, εκφράζει, σε ανακοίνωση της, η Cyprus Public Transport.

Σημειώνει ότι το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, η Cyprus Public Transport, οι συντεχνίες των εργαζομένων, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων προχώρησαν σε μία από κοινού συμφωνία, βάσει της οποίας οι συντεχνίες θα έπαυαν την απεργιακή κινητοποίηση και η εταιρεία θα απέσυρε τις ειδοποιήσεις τερματισμού εργοδότησης, προκειμένου αμφότεροι να προβούν σε εκ νέου διαπραγματεύσεις.

«Όμως, παρά το γεγονός ότι η Cyprus Public Transport απέσυρε τις ειδοποιήσεις τερματισμού εργοδότησης και δέχτηκε την πρόσκληση των δύο Υπουργείων για συζήτηση προς επίλυση των διαφορών με τους εργαζομένους, σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι οι συντεχνίες απέρριψαν την πρόσκληση και δεν προτίθενται να λάβουν μέρος στις διαπραγματεύσεις», προσθέτει.

Για ακόμα μία φορά, καταλήγει η Cyprus Public Transport, «απολογούμαστε στο επιβατικό κοινό και θέλουμε να το διαβεβαιώσουμε ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, προκειμένου το ζήτημα να επιλυθεί το συντομότερο δυνατόν και να αποκατασταθούν άμεσα οι συγκοινωνιακές υπηρεσίες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top