ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Κόβουν» τις χαλαρώσεις για μάσκες και ανεμβολίαστους – Όσα είπαν στην σύσκεψη Χατζηπαντέλας και επιδημιολόγοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Κόβουν» τις χαλαρώσεις για μάσκες και ανεμβολίαστους – Όσα είπαν στην σύσκεψη Χατζηπαντέλας και επιδημιολόγοι

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη μεταξύ του Υπουργού Υγείας και των μελών της επιδημιολογικής ομάδας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας οι συστάσεις της Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμβολιασμών θα υποβληθούν για έγκριση αύριο στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι υπήρξαν συζητήσεις που αφορούσαν την άρση για την χρήσης της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, όπως επίσης και λιγότερα τεστ για τους ανεμβολίαστους.

Όπως ανέφερε αρμόδια πηγή στο ThemaOnline, η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα των τελευταίων ημερών ανάγκασε τους ειδικούς να προτείνουν όπως να μην προχωρήσουμε σε περισσότερες χαλαρώσεις και να επαναξιολογηθούν όλα σε δυο εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE