Ελένη Ράντου: Δραματική έκκληση για βοήθεια – «Βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι και βρίσκεται στο νοσοκομείο»

Ελένη Ράντου: Δραματική έκκληση για βοήθεια – «Βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι και βρίσκεται στο νοσοκομείο»

Με μια ανάρτησή της στο Facebook, η Ελένη Ράντου ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως έγραψε η ηθοποιός, μια φίλη της βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Ελένη Ράντου ζήτησε όποιον είδε κάτι για το συμβάν να δώσει πληροφορίες.

"Παράκληση. Την Πέμπτη 17/3 μια φίλη μας βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος και Φιλαρέτου γωνία στην Καλλιθέα. Ώρα συμβάντος 12- 1 το μεσημέρι. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Επειδή δεν γνωρίζουμε πως έγινε, παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει. Παρακαλώ κοινοποιήστε!" έγραψε η στην ανάρτησή της η Ελένη Ράντου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.