Ελένη Ράντου: Δραματική έκκληση για βοήθεια – «Βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι και βρίσκεται στο νοσοκομείο»

Ελένη Ράντου: Δραματική έκκληση για βοήθεια – «Βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι και βρίσκεται στο νοσοκομείο»

Με μια ανάρτησή της στο Facebook, η Ελένη Ράντου ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως έγραψε η ηθοποιός, μια φίλη της βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Ελένη Ράντου ζήτησε όποιον είδε κάτι για το συμβάν να δώσει πληροφορίες.

"Παράκληση. Την Πέμπτη 17/3 μια φίλη μας βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος και Φιλαρέτου γωνία στην Καλλιθέα. Ώρα συμβάντος 12- 1 το μεσημέρι. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Επειδή δεν γνωρίζουμε πως έγινε, παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει. Παρακαλώ κοινοποιήστε!" έγραψε η στην ανάρτησή της η Ελένη Ράντου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε σήμερα πως οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο επιθυμεί την επίτευξη συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE