Στα 6,12 εκατ. οι απώλειες και 474,7 εκατ. περιστατικά ο παγκόσμιος απολογισμός της Covid-19

Στα 6,12 εκατ. οι απώλειες και 474,7 εκατ. περιστατικά ο παγκόσμιος απολογισμός της Covid-19

Ξεπέρασε τα 6,12 εκατομμύρια και τα 474,7 εκατ. ο συνολικός απολογισμός των θανάτων και των μολύνσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, με 4.966 απώλειες και 1,6 8 εκατ. κρούσματα να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με την καταμέτρηση της ιστοσελίδας Worldomoters, οι ενεργές λοιμώξεις ανέρχονται σε 58,4 εκατ., εκ των οποίων το 99,9% παρουσιάζει ήπια συμπτωματολογία και μόλις 0,1% βρίσκεται σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση. Από τη νόσο έχουν ανακάμψει συνολικά 410,17 εκατ.

Τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο κατέγραψε η Νότιος Κορέα με 353.725 νέες λοιμώξεις και 384 θανάτους, με δεύτερη τη Γερμανία με 268.357 νέα κρούσματα και 324 θανάτους, με την Γαλλία να ακολουθεί με 180.777 νέες μολύνσεις και 133 απώλειες. Στις ΗΠΑ, τη χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας, καταγράφηκαν 23.607 νέα περιστατικά και 817 θάνατοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE