Χειροπέδες σε 23χρονο για τη ληστεία σε πρακτορείο στοιχημάτων - Είχε αποσπάσει χρηματικό ποσό υπό την απειλή πιστολιού

Χειροπέδες σε 23χρονο για τη ληστεία σε πρακτορείο στοιχημάτων - Είχε αποσπάσει χρηματικό ποσό υπό την απειλή πιστολιού

Στη σύλληψη 23χρονου υπόπτου για τη διάπραξη ληστείας σε πρακτορείο στη Λεμεσό, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 14 Μαρτίου, γύρω στις 11.50 το βράδυ, όταν ύποπτος, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, εισήλθε στο πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό, και υπό την απειλή πιστολιού, απέσπασε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 23χρονου, που γύρω στις λίγο πριν τις 10.30 το πρωί σήμερα, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, από μέλη του ΤΑΕ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτοί διορίστηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ

Υπουργικό: Αυτοί διορίστηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ

Στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΦΑ, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE