ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστοί όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τροόδος

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστοί όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τροόδος

Κλειστοί για όλα τα οχήματα παραμένουν οι δρόμοι που οδηγούν στο Τροόδος και συγκεκριμένα οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους, και Προδρόμου-Τροόδους, λόγω χιονόπτωσης στις περιοχές του Τροόδους, σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση, στις 5.00 το απόγευμα της Τετάρτης. Κλειστός λόγω της χιονόπτωσης παραμένει και ο δρόμος Αμιάντου-Καρβουνά.

Την ίδια ώρα, ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, είναι οι δρόμοι Πεδουλά-Προδρόμου, Πεδουλά-Pine Wood-Κακοπετριάς, και Προδρόμου-Λεμύθου, καθώς και οι δρόμοι Κυπερούντας-Αγρού, Αγρού-Παλαιχωρίου, και Χανδριώ-Λαγουδερών.

Ανοικτοί, ωστόσο επικίνδυνα ολισθηροί, είναι λόγω παγετού στο οδόστρωμα, ο δρόμος Κακοπτεριάς-Καρβουνά, και λόγω χαλαζόπτωσης, οι δρόμοι Λευκάρων-Βαβατσινιάς, Βαβατσινιάς-Μαχαιρά, και Βαβατσινιάς-Αγίων Βαβατσινιάς. Επισημαίνεται ότι, ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών και του παγετού, οι δρόμοι στο ευρύτερο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι ολισθηροί.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή, ειδικότερα στους οδηγούς οχημάτων, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς, όπου χρειαστεί.

Τέλος, λόγω των χειμερινών συνθηκών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Γι’ αυτό προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top