Πήγε σε υπεραγορά και πλήρωσε με κλεμμένη επιταγή από το 2017 - Της πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Πήγε σε υπεραγορά και πλήρωσε με κλεμμένη επιταγή από το 2017 - Της πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 45χρονη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Η 45χρονη συνελήφθη, μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη υπεραγοράς στην επαρχία Λεμεσού, ότι στις 23/3/22 άγνωστη γυναίκα μετέβη στην υπεραγορά του και αφού αγόρασε προϊόντα αξίας 112 ευρώ, πλήρωσε με επιταγή στην οποία αναγραφόταν το ποσό των 300 ευρώ και στη συνέχεια, της επιστράφηκε το ποσό των 188 ευρώ.

Ακολούθως, όπως φάνηκε η επιταγή είχε εκδοθεί από πιστωτικό ίδρυμα το οποίο πλέον δεν υφίσταται, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η εν λόγω επιταγή ήταν κλοπιμαία από το 2017 μετά από διάρρηξη κρεοπωλείου στη Λεμεσό, κατά την οποία κλάπηκαν και δύο βιβλιάρια επιταγών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε επίπεδο ενόπλων δυνάμεων συμφώνησαν οι ηγέτες της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ κατά την δέκατη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής

BEST OF TOTHEMAONLINE