Ν. Παπαδόπουλος: Τα διδάγματα του 1821 φάρος για τον κυπριακό ελληνισμό

Ν. Παπαδόπουλος: Τα διδάγματα του 1821 φάρος για τον κυπριακό ελληνισμό

Τα διδάγματα της επανάστασης του 1821 μπορούν να αποτελέσουν φάρο καθοδήγησης για τον κυπριακό ελληνισμό, για να υπερασπιστούμε την Κυπριακή Δημοκρατία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά την μαθητική παρέλαση στη Λευκωσία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

 
Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «σε μία περίοδο όπου επιμαρτυρούμε σχεδόν καθημερινά το μέγεθος της τουρκικής αδιαλλαξίας και επεκτατικότητας, τα διδάγματα της επανάστασης του 1821 μπορούν να αποτελέσουν φάρο καθοδήγησης για τον κυπριακό ελληνισμό».
 
«Οφείλουμε να αντλήσουμε και δύναμη και καθοδήγηση από αυτά τα διδάγματα για να υπερασπιστούμε την Κυπριακή Δημοκρατία, την εδαφική μας ακεραιότητα, το δίκαιο του λαού μας, την εθνική μας αξιοπρέπεια», πρόσθεσε.
 
Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE