Τα λένε με Καρούσο και Ζέτα για τα λεωφορεία - Σιγουριά ότι θα επέλθει συμφωνία

Τα λένε με Καρούσο και Ζέτα για τα λεωφορεία - Σιγουριά ότι θα επέλθει συμφωνία

Συνάντηση με την εταιρεία, τις συντεχνίες και τους εργαζόμενους στα λεωφορεία Λευκωσίας, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν θα έχουν αύριο Σάββατο 26 Μαρτίου, οι Υπουργοί Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου.  

 
Σε δηλώσεις ύστερα από την καθιερωμένη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ο Υπουργός Μεταφορών είπε πως «η απεργία των εργαζομένων στις δημόσιες συγκοινωνίες στη Λευκωσία έχει λήξει. Αύριο το πρωί μαζί με την Υπουργό Εργασίας, τους εργαζόμενους, τις συντεχνίες και την εταιρεία θα έχουμε συνάντηση και σειρά διαβουλεύσεων, ούτως ώστε να επιλύσουμε αρκετά προβλήματα τα οποία  αντιμετωπίζουν οι δημόσιες μεταφορές στη Λευκωσία όπως είχαμε κάνει και με τη Λάρνακα».
 
Δεν έχω καμία αμφιβολία, σημείωσε ο κ. Καρούσος «ότι αύριο θα καταλήξουμε και θα συμφωνήσουμε σε όλα, για το καλό όλων και φυσικά το καλό των δημόσιων επιβατικών μεταφορών, οι οποίες αποτελούν ένα δημόσιο αγαθό και πρέπει να το προστατεύσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE