«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 25χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 25χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

Γύρω στις 9.25 σήμερα το πρωί, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ Αρχηγείου) διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας προς αεροδρόμιο, παρά την έξοδο Αραδίππου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος, με ταχύτητα 192 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.

Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να καταχωρηθεί η υπόθεση ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

Η εσωκομματική κρίση στην Πινδάρου δεν αφορά πλέον μόνο το πρόσωπο, που θα διεκδικήσει το χρίσμα, για το 2028. Οι παρεμβάσεις, για στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι φωνές υπέρ της συγκυβέρνησης και το πολιτικό αποτύπωμα της απόφασης της Αννίτας Δημητρίου, ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για την ταυτότητα και την επόμενη ημέρα του Δημοκρατικού Συναγερμού.