«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 25χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 25χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

Γύρω στις 9.25 σήμερα το πρωί, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ Αρχηγείου) διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας προς αεροδρόμιο, παρά την έξοδο Αραδίππου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος, με ταχύτητα 192 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.

Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να καταχωρηθεί η υπόθεση ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE