«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 25χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 25χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

Γύρω στις 9.25 σήμερα το πρωί, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ Αρχηγείου) διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας προς αεροδρόμιο, παρά την έξοδο Αραδίππου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος, με ταχύτητα 192 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.

Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να καταχωρηθεί η υπόθεση ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.