Υπό τετραήμερη κράτηση δυο γυναίκες για κλοπή από κατοικία στη Λεμεσό

Υπό τετραήμερη κράτηση δυο γυναίκες για κλοπή από κατοικία στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 18χρονης και 23χρονης, οι οποίες συνελήφθηκαν, ως ύποπτες για κλοπή περιουσίας, συνολικής αξίας 1.120 ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως κατήγγειλε 72χρονη, οι δυο γυναίκες την επισκέφθηκαν χθες στην οικία της, ενώ όταν αναχώρησαν, διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί διάφορα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, κλάπηκαν διάφορα χρυσαφικά, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο, συνολικής αξίας 1.120 ευρώ.

Ανακρινόμενες, οι δυο ύποπτες φέρονται να παραδέχθηκαν τη διάπραξη της κλοπής και υπέδειξαν που έκρυψαν τα κλοπιμαία, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την τετραήμερη προσωποκράτηση τους, σε σχέση με τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της κλοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος στο τιμόνι της ΕΕ  - Η επίσημη τελετή έναρξης της Προεδρίας

LIVE: Η Κύπρος στο τιμόνι της ΕΕ - Η επίσημη τελετή έναρξης της Προεδρίας

Τα βλέμματα είναι σήμερα στραμμένα στη Λευκωσία, καθώς πραγματοποιείται η επίσημη τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα διαρκέσει έξι μήνες. Από νωρίς το πρωί στο νησί βρίσκονται υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ευρωπαϊκών χωρών αλλά και της Μέσης Ανατολής. Ανάμεσά τους, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE