LIKE ONLINE

Μετά τα McDonald's οι Ρώσοι φτιάχνουν το δικό τους Instagram

Μετά τα McDonald's οι Ρώσοι φτιάχνουν το δικό τους Instagram

Μια ομάδα Ρώσων προγραμματιστών πρόκειται να κυκλοφορήσει την δική της έκδοση του Instagram, μετά την απαγόρευση της εφαρμογής κοινωνικών μέσων από το Κρεμλίνο. Κάτι αντίστοιχο, είχε γίνει πριν μερικές μέρες και με τα McDonald's που έκλεισαν στη Ρωσία, με την απάντηση να έρχεται άμεσα, ακούγοντας στο όνομα «Θείος Βάνιας».

Η εφαρμογή ονομάζεται Rossgram και αποκαλύφθηκε πρόσφατα πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία της που θα γίνει στις 28 Μαρτίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η πλατφόρμα θα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με το Instagram.

Ωστόσο, η εταιρεία Rossgram δεν πτοείται από τις ομοιότητες, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «ένα νέο κοινωνικό δίκτυο με οικείο και κατανοητό περιβάλλον εργασίας, πλούσια χαρακτηριστικά και απλές συνθήκες εργασίας».

Σε μια ανάρτηση στη δημοφιλή ρωσική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων VK, ο συνιδρυτής της εφαρμογής Alexander Zobov είπε ότι η ομάδα προγραμματιστών του ανταποκρίθηκε άμεσα στην απόφαση να αποκλειστεί η πρόσβαση των περισσότερων Ρώσων στο Instagram, εξηγώντας: «Ήταν έτοιμοι για αυτήν την εξέλιξη των γεγονότων και αποφάσισαν να μην να χάσουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια ρωσική πλατφόρμα ανάλογη με ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που αγαπούν οι συμπατριώτες μας».

Η εφαρμογή πρόκειται να κυκλοφορήσει αρχικά σε επενδυτές, χορηγούς και μέσα ενημέρωσης την επόμενη εβδομάδα, προτού τελικά γίνει διαθέσιμη για χρήση από influencers και bloggers σε μια ημερομηνία που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top