Σάλος στην Ελλάδα: Κυκλοφορούσε γυμνός στο κέντρο της πόλης

Σάλος στην Ελλάδα: Κυκλοφορούσε γυμνός στο κέντρο της πόλης

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής (27/3) στο κέντρο της Λάρισας, όταν άντρας εμφανίστηκε να περιπλανιέται γυμνός. Περαστικοί ειδοποίησαν τις Αρχές, ενώ στο σημείο έφθασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Ο γυμνός άντρας που περιπλανιόταν, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, γυμνός, σε κατάσταση ψυχικής διέγερσης, έγινε αντιληπτός γύρω στις 9.30 το πρωί από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αφού αντιλήφθηκαν τη… φύση του περιστατικού, ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες που βρέθηκαν στο σημείο, παρέλαβαν τον γυμνό άντρα ηλικίας 50 με 60 χρονών και τον μετέφεραν για ψυχιατρική γνωμάτευση, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE