Στα κατεχόμενα καταγράφηκαν τη Δευτέρα 4 θάνατοι και εντοπίστηκαν 767 κρούσματα

Στα κατεχόμενα καταγράφηκαν τη Δευτέρα 4 θάνατοι και εντοπίστηκαν 767 κρούσματα

Τέσσερις θάνατοι και 767 νέα θετικά περιστατικά από 23.033 τεστ καταγράφηκαν την Δευτέρα 28/3 στα κατεχόμενα, ενώ 597 άτομα πήραν εξιτήριο.


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα περιστατικά, τα 352 εντοπίστηκαν στην Λευκωσία, τα 164 στην Κερύνεια, τα 177 στην Αμμόχωστο, τα 42 στην Μόρφου, τα 21 στο Τρίκωμο και 11 στην περιοχή της Λεύκας.


Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έχουν γίνει συνολικά 6.340.234 τεστ και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 81.617. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 6369, τα 45 στο νοσοκομείο πανδημίας, 5 στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας στα κατεχόμενα έφτασε τους 220.

Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 786 εμβολιασμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE